Åben arbejdslørdag og informationsmøde

Åben arbejdslørdag på Toustrup Mark

Vi holder informationsmøde to gange om året. Informationmødet er en mulighed for dig at se hvad et moderne bofællesskab har at tilbyde. I behøver ikke at have tanker om at flytte i bofælleskab, men I er måske bare nysgerrige.

Vi vil gerne vise Jer Toustrup Mark og fortælle hvorfor vi synes det er dejligt at bo i bofællesskabet Toustrup Mark.

Næste informationsmøde og åbne arbejdslørdag:

dato kommer.. tilmeld dig interesselisten i mellemtiden

Tilmeld dig Informationsmøde og arbejdslørdag

Navn (skal udfyldes)

Din mail adresse (skal udfyldes)

Telefon

Vi forventer at komme

Og

Evt. besked

Dagens Program

Vi starter dagen med fælles morgenmad kl 9.00 sammen med alle Toustrups beboere. Herefter deltager I i vores arbejdslørdag og hygger jer med alle der bor her. Vi mener det er vigtigt at I får et indtryk af hvem vi er, og at vi kommer til at lære jer at kende. Dette giver det  bedste udgangspunkt for at I kan vurdere om bofællesskabstanken er noget for jer. Derfor er det at vi vil have jer til at deltage i arbejdslørdagen. Ikke så meget for at arbejde, men for at kunne stille spørgsmål og få lejlighed til at snakke med et bredt udvalg af os der bor i bofællesskabet Toustrup Mark.Så er klokken 13.00 og der er frokost buffet i spisesalen.

Efter frokost vil en 2-3 personer fra Hej-gruppen fortælle jer om stedet. Vi vil fortælle om optagelses-proceduren, hvad det koster, regler, vores hverdag og meget mere. Desuden vil vi naturligvis svare  på alle de spørgsmål, som I måtte have. Efter mødet tager vi en rundvisning, hvor I kommer rundt og ser alle vores arealer, ude og inde.

Ved 16-tiden slutter arbejdslørdagen med eftermiddagskaffe.

——-

Bogen om Toustrup Mark

Der vil være mulighed for at købe den nye jubilæumsbog “Drømmen Lever” til informationsmødet. Den er blevet lavet af tre journalister i fællesskab med Johs Lassen, der har boet i bofællesskabet siden starten. Den koster 100 kr og giver dig et rigtig godt billede af stedet. Fra starten i Thy-lejren i 1970 til det moderne bofællesskab, som står på marken i dag.