Optagelse

Optagelse

Kan jeg blive skrevet op på en venteliste ?
Nej, vi har ingen venteliste, men vi vil gerne skrive dig op på vores kontakt liste. Så kontakter vi dig når vi har en ledig lejlighed.

Må jeg komme ud og besøge jer?
Ja, hellere end gerne. Vi vil meget gerne have besøg og forslår at du kontakter Hej-gruppen om at kigge forbi eller tilmelder dig næste åbne arbejdslørdag. Den starter kl. 9.00 med morgenmad og slutter kl. 15.30. Så kan du få dig et godt indtryk af stedet. Datoen kan du som regel finde ude i højre side. Husk, jo mere vi ser til dig, des størrer er sandsynligheden for at det er netop dig der får den næste ledige lejlighed.

Hvordan får jeg en lejlighed?
Først kommer du ud til informationsmøde. Her fortæller vi om stedet og du får en rundvisning på Toustrup Mark. Dagen vil give dig mulighed for at møde Toustrupperne, få en fornemmelse af stedet, viden om at bo i bofællesskab og hvad vi kan forventer af hinanden. Derefter er du velkommen at komme til en eller flere arbejdslørdage, til aftensmad så vi kan se hinanden an.  Når du er sikker på at du gerne vil bo sammen med os sender en ansøgning om dig og din familie, hvad i har lavet tidligere, hvad i intereserer jer for og hvad du kan bidrage med til fællesskabet.

Når vi så har en ledig lejlighed kontakter vi dig og inviterer dig til en samtale hvor vi præsenterer os for dig og dig for os. Endelig mødes Toustrup Marks beboere på et beboermøde, hvor det besluttes hvem der skal flytte ind i den ledige lejlighed og så får du den endelige besked.

Sådan en process kan godt tage et stykke tid, så hvis du er i akut bolignød, så er Toustrup Mark nok ikke den bedste løsning for dig. Men hvis du der imod trænger til at være tættere på dine medmennesker, børn som voksne, kunne finde tid i hverdagen til at hjælpe dine medmennesker, kunne supplere og lære af dine bofæller og ikke mindst at få del i de muligheder et bofællesskab og sted som Toustrup Mark tilbyder, så er Toustrup Mark stedet for dig.

Er man sikker på at blive optaget?
Nej, og de fleste er med i opløbet om mere end en lejlighed. Så giv ikke op hvis det ikke lykkes første gang, men kom derimod ud og besøg os nogle flere gange. Det øger chancen, næste gang den kommer.